Meget erfarne trenere

Med på laget er en av Norges mestvinnende langrennsløpere gjennom tidene, en tidligere norsk landslagstrener i skiskyting, en tidligere skiskytter med fem medaljer fra VM, og en idrettspedagog med erfaring som aktiv skiskytter og terrengsyklist. I tillegg har vi to tidligere utøvere med bachler innen idrett, helse og ernæring.

Kort sagt er vi erfarne, seriøse og vet hvordan vi skal lære deg å bli en bedre skiløper.

Anita Moen

Anita Moen

Hei, Anita heter jeg og ble muligens født med ski på bena. Da jeg vokste opp var det mange forskjellige aktiviteter å være med på. Jeg deltok i dans (leikarring), turn, friidrett, fotball, håndball, alpint og langrenn.

Les mer

Bjørn Burås

Bjørn Burås

Bjørn er tidligere aktiv skiskytter og terrengsyklist, nå aktiv mosjonist. Han har en lang idrett-cv og har holdt på i mange år.

Les mer

Karoline Moen Guidon

Karoline Moen Guidon

Karoline har vært aktiv skiløper mellom 2005 og 2011. Gikk både NM og Norges cuprenn. Hun har også gått et pat skiclassic løp i Sveits og kom inn blant 18 beste. Hun var aktiv friidrettsutøver i samme tidsperiode innenfor langdistanseløp.  Nå satser Karoline for fullt mot neste års marathon sesong med mål mot London Maraton og EM i Berlin 2018. Personlig beste 2,40.

Les mer

Ingeborg Lunde

Ingeborg Lunde

Skiskytter med erfaring fra jr landslag. 10 NM medaljer som junior.
Har trener 3 utdannelse i skiskyting. Spesielt populær i barnegrupper.
Studerer folkehelse på høyskolen.

Les mer

Anitas samarbeidspartnere

Trysil
Rudy Project
Logo Rossignol
Logo Swix
Logo Dnb
Evexia Logo
Logo Treningspartner
Logo Radisson
Logo Trysil
Logo Sport Lodgen
Logo Saucony
kyani
Logo Kort & Godt
Logo Spenst
Logo Silva
Logo Glåme