Meget erfarne trenere

Med på laget er en av Norges mestvinnende langrennsløpere gjennom tidene, en tidligere norsk landslagstrener i skiskyting, en tidligere skiskytter med fem medaljer fra VM, og en idrettspedagog med erfaring som aktiv skiskytter og terrengsyklist. I tillegg har vi to tidligere utøvere med bachler innen idrett, helse og ernæring.

Kort sagt er vi erfarne, seriøse og vet hvordan vi skal lære deg å bli en bedre skiløper.

Anita Moen

Anita Moen

Hei, Anita heter jeg og ble muligens født med ski på bena. Da jeg vokste opp var det mange forskjellige aktiviteter å være med på. Jeg deltok i dans (leikarring), turn, friidrett, fotball, håndball, alpint og langrenn.

Les mer

Vegard Øvrevik

Vegard Øvrevik

Vegard, 24, tidligere aktiv skiløper og nå mosjonist. Karrieren startet for fullt som 13åring på Anita sin barneskiskole, og siden har det blitt 6 år som elev under Anita.

Les mer

Kristian Moen Bonden

Kristian Moen Bonden

Kristian, 15, er aktiv skiløper og spiller fotball, nå aktiv mosjonist. ( Anitas sønn)
Han hevder seg godt i sin klasse på landsbasis.
Har hengt med mor på kurs i oppveksten og fått inn som det ofte kalles med
morsmelka 🙂 Utadvendt og smilende gutt.

Les mer

Bjørn Burås

Bjørn Burås

Bjørn er tidligere aktiv skiskytter og terrengsyklist, nå aktiv mosjonist. Han har en lang idrett-cv og har holdt på i mange år.

Les mer

Karoline Moen Guidon

Karoline Moen Guidon

Karoline har vært aktiv skiløper mellom 2005 og 2011. Gikk både NM og Norges cuprenn. Hun har også gått et par skiclassic løp i Sveits og kom inn blant 18 beste. Hun var aktiv friidrettsutøver i samme tidsperiode innenfor langdistanseløp.  Satset  maraton  4 sesonger og løp da 5 maraton, samt løp hun EM i Berlin 2018 for Sveits. Personlig beste 2,40. Har de siste årene vært landslagtrener i utlandet og da vært leder for sitt lag i OL i Beijing, VM Oberstdorf og jr VM i Voukatti og Lygna.
Tar for tiden topptrener utdannelsen via Olympiatoppen/NTNU.
Jobber fast som langrennstrener med Jr og Senior.

Les mer

He Qing hang

He Qing hang

He Qing hang is 26 years. He was 10 years from 14 years watersport athlete- canoeing. August 2018 he came to Norway with a lot other summer athletes to get transferred to cross country skiing.

Les mer

Anitas samarbeidspartnere

Trysil
Logo Rossignol
Logo Swix
Evexia Logo
Logo Treningspartner
Logo Radisson
Logo Trysil
Logo Sport Lodgen
Logo Saucony
Logo Kort & Godt
Logo Spenst
Logo Glåme