Anita Moen

Hei, Anita heter jeg og ble muligens født med ski på bena. Da jeg vokste opp var det mange forskjellige aktiviteter å være med på. Jeg deltok i dans (leikarring), turn, friidrett, fotball, håndball, alpint og langrenn.

Vinteren i Trysil er lang, og snøforholdene gode – så ski ble en naturlig del av livet både på skole og fritid. Jeg husker med glede alle fjellturene vi var på, med kakao, appelsiner og Kvikk Lunsj i sekken.

I tenårene var det langrenn som mer og mer ble min favorittsport. Som innfødt trysling med skog, fjell og langrennsløyper rett utenfor stuedøra ble dette veldig naturlig for meg. Som 18-åring kom jeg med på juniorlandslaget, og ble jr. norgesmester det første året.

Jeg var aktiv i 17 år, og i løpet av disse årene har jeg deltatt i 4 OL og 6 VM. Jeg har 9 medaljer fra disse mesterskapene, i tillegg til 3 WC seiere (20 ganger på pallen), 35 NM-medaljer og Kongepokal.

Birkebeinerrennet har jeg vunnet 5 ganger, og jeg har seiret i Tjeivasan og Engadin Skimarathon.

Etter jeg la opp i 2003 har jeg arbeidet i DnB Nor som eiendomsmegler i 8 år. En spennende jobb – men jeg har savnet livet med ski og fjell – når det snør er jeg som en sirkushest som kjenner lukten av sagmugg – jeg blir urolig og vil i manesjen.

Trysil satser på å være tidlig ute med snølegging av spor, med hjelp av snøkanoner håper vi å kunne tilby løyper allerede i slutten av oktober.

Nå er jeg klar til å gi deg/dere veiledning og innspill slik at skituren gir enda større glede. Riktig teknikk har så mye å si, og den lærer jeg gjerne bort.

Ønsker du instruksjon på rulleski, eller generell trening, ordner jeg det også. Jeg synes det er spennende å bli kjent med nye mennesker, og jeg er helt sikker på at vi får det gøy!

Velkommen til å være med meg på tur!

Personlig trener Anita Moen

Personlig trener Anita Moen

Anitas samarbeidspartnere

Trysil
Logo Rossignol
Logo Swix
Evexia Logo
Logo Treningspartner
Logo Radisson
Logo Trysil
Logo Sport Lodgen
Logo Saucony
Opsis
Logo Spenst
Logo Glåme