Kurs

Langrenn hele året

Gjennom året arrangerer vi skikurs i ulike teknikker og både for voksne og barn. Finner du ikke skikurset som passer deg, så fikser vi det! Kontakt oss for andre tidspunkt, egne grupper eller privattimer.

Felles for alle kurs

Sted: Trysil Knut Arena (om ikke annet er avtalt)
Instruktør: Anita Moen (om ikke annet er oppgitt)
Minimum 4 deltakere pr kurs
Påmelding: Pr e-post kontakt@anitamoen.no eller via kontaktskjemaet vårt.

Strategi

Felles for både klassisk- og skøytekurs er strategien. Vi vil jobbe noe felles i gruppe, men mye personlige oppgaver og tilbakemeldinger. Hver økt avslutter vi med oppsummering av hva som er dine 2-3 viktigste oppgaver å jobbe med fremover.
Ved andre og tredje treningssøkt tar vi en status på oppgavene. Hvordan det oppleves for deg, og hvordan det faktisk ser ut.
Vi vil kunne bruke noe video om ønskelig.
 Vi skal bygge stein på stein, slik at forståelsen av hva god og effektiv langrennsteknikk er blir klarere.

Maks 8 pers pr instruktør

Vi jobber i grupper på maksimalt 8 personer per instruktør, for å få best mulig utbytte av kurset. Vår erfaring er at en gruppe kan ha relativt stor spredning i forhold til kompetanse, og vi legger vekt på individuell oppfølging. Vi holder til i et begrenset område, og alle holder sitt eget tempo på øktene. Vi ønsker at du opplever stor fremgang, og får igjen for den tiden og pengene du investerer.

Språk

Egne grupper for tysk/ engelsktalende etter avtale.

Ulike nivåer

  • Gir deltakerne en innføring i grunnleggende langrennsteknikk, og litt informasjon om skismøring. Undervisningen tar utgangspunkt i deltakerens ferdigheter. Tilbudet retter deg mot de som har gått svært lite på ski.

  • Er tilpasset den jevne turgåer og til dem som vil prøve seg i turrenn, gjerne Trysil Skimarathon, Birken o.l. Deltagere bør beherske grunnleggende langrennsteknikk (ploging, fiskebein diagonalgang og staking). Målet er å forbedre langrennsteknikken og gi mer skiglede.

  • Er et tilbud til de som allerede går fort på ski, men som fortsatt ser at de har litt mer å hente på både teknikk og treningsveiledning.

 

Anitas samarbeidspartnere

Trysil
Logo Rossignol
Logo Swix
Evexia Logo
Logo Treningspartner
Logo Radisson
Logo Trysil
Logo Sport Lodgen
Logo Saucony
Opsis
Logo Spenst
Logo Glåme