Vegard Øvrevik

Vegard, 24, tidligere aktiv skiløper og nå mosjonist. Karrieren startet for fullt som 13åring på Anita sin barneskiskole, og siden har det blitt 6 år som elev under Anita.

Underveis og etter videregående har jeg vært instruktør på Anitas barneskiskole og private gruppetimer. Som aktiv skiløper så gikk jeg både regionale og nasjonale renn, med greie resultater i aldersgruppen min. Nå i senere tid har langrennsatsingen blitt byttet ut med Forsvaret og nå student på Krigsskolen. Parallelt med Krigsskolen har jeg holdt gruppetimer for Anita ved behov og så smått gått noen høvelig bra langløp. Ved siden av karriere i Forsvaret og som skitrener, så har jeg en brennende interesse for Randone og friluftsliv.

Jeg er utadvent, sosial og holder ikke tilbake en fleip eller to.
Jeg instruerer også på engelsk, skøyting som klassisk.

Anitas samarbeidspartnere

Trysil
Logo Rossignol
Logo Swix
Evexia Logo
Logo Treningspartner
Logo Radisson
Logo Trysil
Logo Sport Lodgen
Logo Saucony
Logo Kort & Godt
Logo Spenst
Logo Glåme